Angel’s Road: Aplicația care unește inimi generoase

În lumea interconectată de astăzi, utilizarea tehnologiei pentru a aduce împreună organizații non-profit, donatori și voluntari a devenit crucială în crearea unui impact social pozitiv. Echipa Digital Armie a acceptat această provocare prin dezvoltarea proiectului Angel’s Road în cea de-a șasea ediție a competiției Technovation Girls România, organizată de Adfaber, cu sprijinul sponsorului BCR.

Angel’s Road este o aplicație digitală care acționează ca o punte între asociații și potențiali donatori sau voluntari. Maria-Emilia Iordache, de la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr, din București și Ioana-Valeria Gavrilă, Sofia Maia Bud și Miriam Tranca, de la Colegiul Național Emil Racoviță, din Cluj, super fetele din echipa Digital Armie, își doresc ca aplicația Angel’s Road să transforme modul în care organizațiile non-profit și oamenii de bine colaborează.

Angel’s Road oferă o listă variată de ONG-uri și cauze, permițând utilizatorilor să aleagă inițiativele care le stârnesc pasiunea și modalitatea în care doresc să contribuie. Fie că este vorba de donații financiare sau de activități practice, aplicația încurajează utilizatorii să facă o diferență prin orice mic gest de bine.

“Aplicația noastră conectează donatori și voluntari cu mai multe ONG-uri. Utilizatorii pot vedea în timp real ce se întâmplă cu investiția pe care o fac, iar fiecare persoană poate să-și seteze un obiectiv de bine pe lună. Procesul de donare este mult mai ușor: utilizatorul poate dona instant, suma ajungând direct la organizația pe care vrea să o sprijine. Cu Angel’s Road, ne dorim să încurajăm oamenii să facă activ parte din comunitate și să întindă o mână de ajutor către cei în nevoie.”, a povestit Maria, membră în echipa Digital Armie. 

Ți-ai dorit vreodată să vezi o hartă a tuturor organizațiilor și să poți alege rapid modalitatea de contribuție? Angel’s Road simplifică procesul de donații, făcându-l ușor și accesibil pentru toată lumea. Poți naviga prin aplicație, explora organizații și dona în siguranță cu doar câteva atingeri pe ecran. Această experiență simplificată elimină obstacolele și încurajează o mai mare participare din partea întregii comunități.

Sau ești dornic să oferi din timpul tău pentru o cauză bună? Angel’s Road este prietenul tău de încredere! Această aplicație îți deschide ușa către oportunități de voluntariat care îți pot schimba viața. Creatoarele aplicației îți promit o listă cu toate proiectele la care poți contribui, astfel încât să poți alege acele activități care se potrivesc perfect cu abilitățile și interesele tale. Prin intermediul Angel’s Road, vei fi conectat cu experiențe de voluntariat semnificative, care îți vor umple inima de bucurie și vor întări implicarea ta în comunitate. Împreună, putem face diferența!

Echipa Digital Armie — Semifinalistă Technovation Girls România 

Inovația și angajamentul echipei Digital Armie în beneficiul social au fost recompensate cu statutul de semifinalistă în competiția Technovation Girls România 2023, ediția a șasea. Această recunoaștere demonstrează potențialul aplicației de a revoluționa modul în care asociațiile, donatorii și voluntarii colaborează. 

Cu interfața sa prietenoasă, procesul simplificat de donare și oportunitățile captivante de voluntariat, aplicația încurajează oamenii să aibă un impact pozitiv în societate. Și nu în ultimul rând, Angel’s Road este un exemplu ce inspiră o nouă generație de changemakers să creeze un viitor mai luminos pentru comunitățile noastre.

Despre Organizator

ADFABER.org este organizația nonprofit care ajută elevii și profesorii din școlile de stat să își dezvolte abilitățile digitale. Organizează anual proiecte care contribuie la adoptarea tehnologiei în procesul educațional și la formarea elevilor în domenii IT.

Despre BCR

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private și a băncilor de locuinţe.

Despre Technovation 

Technovation Girls oferă elevelor cu vârste între 8 și 18 ani abilitățile de care au nevoie pentru a deveni antreprenoare și lideri în domeniul tehnologiei. Este un program internațional gratuit, desfășurat anual. Sute de eleve din întreaga lume se înscriu, descoperă cum pot dezvolta soluții reale, dobândesc noi cunoștințe și leagă noi prietenii. Cu sprijinul mentorilor voluntari, profesorilor și părinților și folosind materialele puse la dispoziție de către Adfaber, fetele învață să dezvolte soluții tehnologice care abordează și rezolvă probleme din lumea reală.

Află mai multe despre echipele semifinaliste în acest articol.

Distribuie postarea

Abonează-te la NEWSLETTER

Get updates and learn from the best

Citește mai departe...


Aducem educația mai aproape de tehnologie

Află despre proiectele pe care le derulăm din dragoste pentru tehnologie:

ro_RORomanian