Testimonial SA Technovation Romania

Roxana Matei a participat in competitia Technovation in anul 2018 si am fost placut surprinsi sa regasim parerea ei despre concurs pe retelele de socializare. Anul acesta este Student Ambasaador si se implica activ in recrutarea si motivarea fetelor care sunt pasionate de tehnologie.

Am adaugat testimonialul ei mai jos si ii multumim mult pentru feedback dar si pentru ca este alaturi de noi in cadrul acestui proiect minunat.

“Am pus atâtea mesaje de promovare, dar încă nu v-am spus cât de minunat m-am simțit eu când am participat la această competiție. Cât de minunat ne-am simțit noi.

Am fost 5 boboace, de abia învățam cu ce se mănâncă liceul şi dintr-o simplă idee, ne-am trezit punând bazele unei întregi aplicații şi realizând un întreg plan business pe care am aflat că trebuie să îl facem cu o zi înainte de deadline pentru că nu citisem atent. Eram mândre de noi şi încă suntem. Am şi simțit fiorii primului interviu. Am filmat o reclamă! Încă o ediţie, încă o participare. Am facut aplicația, era făcută, jur. Dar nu se deschidea. (nu folosiți mai mult de 15 ecrane). Anul ăsta am mers şi la Bucureşti să prezentăm aplicația, n-am mai prezentat, după cum spuneam, nu se deschidea. Dar eram în Bucureşti, ne-am distrat pe cât am fost şi de supărate, dar ne-am distrat, eram în Bucureşti. Cireaşa de pe tort? Evenimentul. Incredibil. Atâtea fete minunate, mentori, oameni cate te primeau cu brațele deschise, incredibil de frumos organizat. Încă zâmbesc când mă gândesc cât de frumos a fost. P. S. Aveau prăjituri cu sigla ADFABER. Incredibil.

Doresc fiecărei fete să treacă prin ce am trecut, şi mai mult, doar să simta magia concursului Technovation. Am încercat să cuprind pe scurt, dar e imposibil, sunt multe de povestit şi vă îndemn să vă faceţi curaj, să vă găsiți timp şi să participați. Absolut minunat. Random fact: am păstrat un carnețel primit de la ADFABER curat şi am spus că o să îl folosesc când o să lucrez cu ei. Anul ăsta: student ambasador Technovation. Deşi l-am mai pus de 58292 ori, las iar aici link ul spre dezvoltare, fericire şi multe oportunități pentru fete: adfaber.org/technovation/ Gând de final care să ne rămână în minte si sloganul echipei alături de care şi cu ajutorul cărora am avut aceste experiențe: I will not give up because I’m a girl so I’m a fighter”

Distribuie postarea

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Abonează-te la NEWSLETTER

Get updates and learn from the best

Citește mai departe...


Aducem educația mai aproape de tehnologie

Află despre proiectele pe care le derulăm din dragoste pentru tehnologie: