Scrisoare pentru noul an școlar

Dragă nou an școlar,

Ne-am pregătit toată vara, cu emoții și entuziasm, pentru această zi, când vom face cunoștință și vom începe împreună o nouă călătorie în educație. Visăm la un an plin de dezvoltare și aventuri tehnologice; un an cu zâmbete de reușită din partea elevilor din România; un nou capitol care schimbă în bine tabloul educației pentru fiecare dintre noi.

La Adfaber, credem în puterea transformatoare a educației prin tehnologie!

Visăm ca tehnologia să fie din ce în ce mai bună prietenă cu educația, să fie încorporată cu ușurință în călătoria învățării, iar elevii, profesorii și părinții să aibă acces la dezvoltarea instrumentelor de care au nevoie pentru a excela în această lume în continuă evoluție. 

Știm că fiecare dintre noi poate face un mic pas spre schimbare. Iar anul școlar trecut ne-a demonstrat de nenumărate ori că orice este posibil. 

Cum a fost anul școlar trecut? 

Peste 1500 de elevi din întreaga țară și-au dezvoltat abilitățile de programare și informatică în cadrul competițiilor Adfaber; 615 eleve din România au dezvoltat aplicații pentru schimbarea lumii în bine în cadrul programului Technovation Girls; iar mii de elevi, profesori și părinți au devenit Eroi ai Internetului, construind o lume online mai sigură pentru fiecare. Alături de tine, dragă nou an școlar, visăm acum la mai mare: să aducem educația mai aproape de tehnologie în toate școlile din România. Accepți provocarea noastră?

Către profesorii noștri dragi,

Voi sunteți arhitecții viitorului educației. În acest an, când intrați în sălile de clasă sau în spațiile virtuale, vrem să știți că aveți în spate un sprijin solid. Suntem aici pentru a vă oferi resurse de ultimă generație, pregătire și susținere neclintită pentru a vă ajuta să descoperiți întregul potențial al tehnologiei în educație.

Către elevii noștri dragi, 

Voi sunteți stelele acestui an școlar nou. Îmbrățișați oportunitățile care vin către voi, bucurați-vă de noi descoperiri și îndrăzniți mereu să vă aduceți ideile la realitate. Folosiți înțelept instrumentele digitale, visați cât mai mult și nu încetați niciodată să puneți întrebări.

Iar către părinți: 

Voi sunteți eroii primi ai educației de astăzi, poate tăcuți în culise, dar oferind sprijin și încurajare la fiecare pas. Vă invităm să fiți parteneri activi în călătoria educațională — împreună putem crea un mediu de învățare sigur, captivant și chiar distractiv pentru generația de astăzi.

În acest an școlar nou, ne imaginăm un viitor în care tehnologia nu înlocuiește fundamentele predării tradiționale, ci amplifică impactul lor. Un viitor în care fiecare elev, indiferent de originea sa, are acces egal la educație de calitate. Un viitor în care curiozitatea este sărbătorită, iar visele devin busola care ne ghidează către un viitor mai bun.

Adfaber este o comunitate unită de un vis comun. Împreună, vom explora noi orizonturi, vom îmbrățișa inovația și vom crea o lume în care învățarea nu are limite.

Bine ai venit, dragă an școlar nou! Suntem pregătiți pentru tine, cu minți deschise și inimi deschise. Iată o parte dintre oportunitățile educaționale cu care te întâmpinăm!

Cu mult optimism și recunoștință,

Echipa Adfaber

Distribuie postarea

Abonează-te la NEWSLETTER

Get updates and learn from the best

Citește mai departe...


Aducem educația mai aproape de tehnologie

Află despre proiectele pe care le derulăm din dragoste pentru tehnologie:

ro_RORomanian