Echipele semifinaliste Technovation 2020

9 echipe de fete

Au fost anunțate echipele semifinaliste Technovation 2020!

Suntem extrem de entuziasmati sa anuntam echipele semifinaliste in cadrul competitiei Technovation Girls, insa, intai de toate vrem sa va spunem tuturor ca suntem mandri de toate echipele care au participat in cadrul uneia dintre cele mai frumoase competitii din lume!

Prin participarea voastra in cadrul competitiei ati facut deja primul pas spre visul vostru! Speram ca aceasta competitie, mai mult decat un premiu aduce satisfactia descoperirii unei pasiuni, a unei idei ce poate schimba lumea, satisfactia unei provocari care te scoate din zona de confort pentru a invata si a aplica ceva nou.

Avem cu totii nevoie de ideile voastre incredibile pentru a transforma lumea intr-un loc mai bun! Va incurajam sa continuati sa va transformati ideile in realitate!

Asadar, indiferent de rezultatele competitiei, dorim va sarbatorim in cadrul evenimentului final virtual, ce se va desfășura pe data de 13 si 14 August. Mai multe informatii aici.

Suntem incantati sa va anuntam ca 7 echipe din Senior Division si 2 din Junior Division s-au calificat in semifinala competitiei! Mai multe decat in ultimii ani!

Mai multe informații cu privire la echipele semifinaliste Technovation 2020 le gasiti aici: https://www.technovation.org/blogs/technovation-girls-2020-semifinalists/

Felicitari tuturor echipelor participante si le urmam mult succes in urmatoarea etapa celor 9 echipe!

Citește și: Technovation Girls 2020: Echipa VOX

Distribuie postarea

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Abonează-te la NEWSLETTER

Get updates and learn from the best

Citește mai departe...


Aducem educația mai aproape de tehnologie

Află despre proiectele pe care le derulăm din dragoste pentru tehnologie: