Adobe România: “Technovation oferă o mostră a vieții reale a unui software developer”

Și în acest an, Adobe România s-a implicat în competiția Technovation Girls. Mentorii voluntari le-au ghidat pe eleve, iar jurații s-au alăturat unei echipe din toată lumea care decide care sunt proiectele învingătoare!

Iată cum arată competiția Technovation prin ochii prietenilor de la Adobe România

“În fiecare an, angajații Adobe România se implică voluntar în competiția Technovation, fie ca mentori, fie ca jurați. În acest an, 14 dintre ei s-au alăturat competiției!

Cu puțin ajutor din partea a două colege din Adobe România, ne-am asigurat că răspândim vestea despre Technovation astfel încât toți colegii noștri să afle de această oportunitate de a ajuta fetele înscrise!

Elinnore Niculcea, Software Development Engineer pentru Adobe Target și Elena Taivan, Software Development Engineer pentru Adobe Cloud Operations sunt principalii voluntari ce implică oameni în Technovation din compania Adobe România. Ele îi ajută pe colegi să primească suficiente informații despre competiție, recomandări și sprijin.

În calitate de mentor pentru Technovation, am avut ocazia să ajut elevele participante să realizeze că o carieră în technologie este posibilă, că programarea e simplă și plină de satisfacții și că orice problemă poate fi rezolvată dacă îi aloci suficient timp. 

Technovation oferă o mostră a vieții reale a unui adult care lucrează în tehnologie, iar programul lărgește enorm orizonturile fetelor! Pentru multe dintre ele, Technovation reprezintă primii pași către technologie și business. Am vrut să le ghidez pe fete în acești primi pași, să-mi împărtășesc experiența și să ofer sprijin, deoarece mie mi-a lipsit această oportunitate, m-am confruntat cu dificultăți și m-am simțit descurajată de multe ori. Cele mai frumoase trăiri pe care le-am avut, ca mentor, au fost să împărtășesc entuziasmul echipei și să celebrez fiecare mică reușită.

Comunitatea Adobe înseamnă oameni minunați, care au o experiență semnificativă de împărtășit și un potențial uriaș de a le ajuta pe aceste fete. Cât mai multe fete ar trebui să profite de oportunitatea îndrumării voluntarilor Adobe. Pentru voluntari, să îndrume echipe înseamnă un exercițiu de leadership. Ideile noi ale fetelor și entuziasmul lor aduc bucurie și creează o dorință de implicare. E o experiență câștigătoare pentru ambele părți și, prin urmare, am început să dau mai departe informații despre competiție colegilor de la Adobe, să implic cât de mulți voluntari posibil în fiecare an și să ofer orice fel de sprijin e necesar”, spune Elinnore.”

Foto: Elinnore Niculcea (Software Development Engineer, Adobe Target) și Elena Taivan (Software Development Engineer, Adobe Cloud Operations).

Distribuie postarea

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Abonează-te la NEWSLETTER

Get updates and learn from the best

Citește mai departe...


Aducem educația mai aproape de tehnologie

Află despre proiectele pe care le derulăm din dragoste pentru tehnologie: