Vreau să devin Ambasador Eroii
Internetului

Fii AMBASADORUL - EROU care mobilizează întreaga școală în cel mai important program de educație pentru elevii din clasele I-VIII.

Oferă elevilor din școala ta șansa să învețe despre pericolele din mediul online și ce înseamnă să fii un cetățean digital!

Profesorii ambasadori se pot înscrie din nou în program și pentru a primi materiale din septembrie 2022

Ce înseamnă profesor ambasador
pentru Eroii Internetului

Un ambasador aduce în școala în care profesează programul Eroii Internetului, cel mai frumos program de educație cu privire la siguranța pe internet.

În timp ce formează viitori cetățeni digitali responsabili, profesorul ambasador poate câștiga premii alături de profesorii cărora le prezintă proiectul și de echipa care câștigă competiția.

În urma promovării competiției și bunelor practici pe internet, noi vom oferi o scrisoare de recomandare, iar activitatea din cadrul programului va fi promovată în interviuri și materiale special dedicate școlii, realizate de noi.

Ce implică rolul de ambasador

Prezentăm mai jos o listă cu activitățile pe care le vei avea dacă te decizi să devii ambasador Eroii Internetului pentru școala ta.

1.
Implicare Colegi

Prima misiune în calitate de ambasador al programului este să mobilizezi câți mai mulți colegi să participe la cele 3 webinarii care prezintă pas cu pas resursele gratuite și scenariile ce pot fi prezentate la clasa.

2.
Documentare program

Apoi, documentează cu ajutorul câtorva fotografii sau filmulețe interacțiunea cu elevii pe cei 5 piloni din program. Nu este nevoie să se vadă fața copiilor vreun moment - câteva imagini de la avizier, holurile școlii, momente de interacțiune la clasă.

Beneficii & Giveaway

În timp ce formează viitori cetățeni digitali responsabili, profesorul ambasador poate câștiga premii alături de profesorii cărora le prezintă proiectul și de echipa care câștigă competiția.

Știm că timpul se încăpățânează să fie mult prea scurt atunci când apare un nou proiect, iar noi vrem să vă mulțumim pentru implicarea dumneavoastră, pentru fiecare minut pe care îl acordați programului și competiției Eroii Internetului și pentru dedicarea pe care o aveți pentru elevi.

Astfel, vom oferi, prin tragere la sorți, 3 LAPTOP-URI pentru profesorii ambasadori.

Puteți câștiga un laptop dacă:

  • Se înscriu minim 5 profesori din școala dumneavoastră la training,
  • Se înscriu minim 5 echipe din școală în competiție.

Înscrieți-vă la acest giveaway actualizând profilul dumneavoastră in platforma Adfaber – Kids in Tech
Mai mulți profesori participanți la training înseamnă mai multe șanse pentru profesorul ambasador, mai multe șanse pentru școală și mai multe șanse pentru elevi la educație.