Vreau să devin Ambasador Eroii
Internetului

Fii AMBASADORUL - EROU care mobilizează întreaga școală în cel mai important program de educație pentru elevii din clasele I-VIII.

Oferă elevilor din școala ta șansa să învețe despre pericolele din mediul online și ce înseamnă să fii un cetățean digital!

Ce înseamnă profesor ambasador
pentru Eroii Internetului

Profesorul ambasador este acel om care arată drumurile sigure din marele internet. Ambasadorul contribuie la educația cu privire la siguranța pe internet și la îndrumarea profesorilor și elevilor din școala sa.

Un ambasador aduce în școala în care profesează programul Eroii Internetului, cel mai frumos program de educație cu privire la siguranța pe internet.

În timp ce formează viitori cetățeni digitali responsabili, profesorul ambasador poate câștiga premii alături de profesorii cărora le prezintă proiectul și de echipa care câștigă competiția.

În urma promovării competiției și bunelor practici pe internet, noi vom oferi o scrisoare de recomandare, iar activitatea din cadrul programului va fi promovată în interviuri și materiale special dedicate școlii, realizate de noi.

Ce implică rolul de ambasador

Prezentăm mai jos o listă cu activitățile pe care le vei avea dacă te decizi să devii ambasador Eroii Internetului pentru școala ta.

1

Prima misiune în calitate de ambasador al
programului este să mobilizezi câți mai
mulți colegi să participe la cele 3 webinarii
care prezintă pas cu pas resursele gratuite
și scenariile ce pot fi prezentate la clasa.

2

Apoi, documentează cu ajutorul câtorva fotografii sau filmulețe interacțiunea cu elevii pe cei 5 piloni din program.

Materialele le poți trimite la
competitii@adfaber.org.

3

La final, încurajează elevii și profesorii care au beneficiat de program să participe în competiția națională, creată special pentru
ei..

Înscrie școala ta pe Harta Eroii Internetului!