Un nou proiect Google, inițiat în parteneriat cu Adfaber, ajută elevii din România

Ce veste bună! Elevii din clasele VII-X pot să beneficieze de mentorat pentru o carieră în tehnologie chiar din partea celor care profesează în domeniu! Vor avea parte de cursuri care mai de care mai interesante, de la inteligență artificială până la experiența userului pentru jocurile video. Citește mai departe articolul și află cum se pot înscrie gratuit elevii la aceste cursuri!

Beneficiile aduse de Mind the Gap pentru elevi

Programul Google internațional Mind the Gap este inițiat în România în parteneriat cu Asociația Adfaber. Acest program oferă gratuit elevilor din clasele VII-X cursuri, apoi un program de mentorat pentru cei mai motivați dintre participanți.

Programul sparge stereotipurile programării și demonstrează că o carieră în IT înseamnă mult mai mult decât scrierea liniilor de cod. 

Trainerii Mind The Gap așteaptă entuziasmați elevii ca să le prezinte cum arată viața la Google, să le povestească și să le ofere trucuri din domeniul tehnologiei știute de puțini și să le ofere și diplome ce le vor fi de mare ajutor

Cine nu ar vrea să afle ce se întâmpla în spatele gigantului Google sau să primească sfaturi de la oameni care aduc educația mai aproape de tehnologie? Elevii pot spune acum că au cu adevărat parte de un program ce le va îmbogății CVul și cunoștințele! 

Cursurile care clădesc viitorul elevilor interesați de tehnologie

Oamenii care contribuie la dezvoltarea uneltelor Google, folosite poate chiar și de tine zi de zi, alături de Alin Chiriac, fondatorul CEO Adfaber.org, vor prezenta elevilor secretele tehnologiei în cadrul unor traininguri de neuitat. Cursurile din cadrul programului Mind the Gap sunt: 

  • inteligență artificială,
  • design al experienței utilizatorului / interfețelor grafice, 
  • experiența userului pentru jocurile video,
  • programare,
  • tehnologii Cloud,
  • managementul timpului și proiectelor cu ajutorul instrumentelor IT,
  • sfaturi pentru carieră,
  • viața la Google,
  • cum să devii un cercetător în IT.

Pentru a învăța o bună parte din informațiile prezentate în cadrul trainingurilor, mulți adulți sunt nevoiți să investească timp și bani pentru a putea urma o carieră în cele mai căutate domenii. Acum elevii au șansa să le urmeze gratuit, încă de pe băncile școlii și primesc și diplomă de participare!

Iată cum se pot înscrie elevii la Mind the Gap

Elevii din clasele VII-X se pot înscrie în programul Mind the Gap doar cu ajutorul profesorilor sau părinților. 

Înscrierile se fac de profesori sau părinți prin acest formular. 

Google și Adfaber invită și încurajează participarea la acest program, care poate fi startul unei povești frumoase din lumea tehnologiei. 

Distribuie informații despre programul Mind the Gap elevilor, profesorilor și părinților pe care îi cunoști și ajută-i să afle despre această ocazie unică! 

Trainingurile din program se vor desfășura într-o serie de sesiuni/traininguri online, live și ulterior, o sesiune de mentorat pentru elevii implicați. Trainerii sunt angajați Google care lucrează în birourile din Europa sau America și vor susține sesiunile în limba română.

Distribuie postarea

Abonează-te la NEWSLETTER

Get updates and learn from the best

Citește mai departe...


Aducem educația mai aproape de tehnologie

Află despre proiectele pe care le derulăm din dragoste pentru tehnologie:

ro_RORomanian