Technovation Challenge Romania 2018 by UPC sau Competitia care schimba regulile in lumea tehnologiei

Technovation Challenge Romania 2018 by UPC

sau „Competitia care schimba regulile in lumea tehnologiei”

Technovation Challenge Romania 2018 by UPC s-a incheiat cu o finala nationala mai mult decat interesanta. 10 echipe de fete si-au prezentat proiectele la Regional Pitch. Printre subiectele atinse au fost afectiunile psihice, educatia, sanatatea, risipa de alimente. Dupa 5 ore incarcate de emotie, juriul a decis castigatoarele care vor reprezenta Romania in semifinala internationala: Kernel Panic, Mission4society si B.I.D.D. Proiectele lor vor fi jurizate in perioada 1-17 iunie. Insa, indiferent de rezultat, prin sustinerea companiei UPC, Kernel Panic va merge la World Pitch, in San Francisco, pentru ca a obtinut cel mai mare punctaj la noi. Fetele vor avea ocazia sa vada ce inseamna competitia internationala in locul care a ajuns sinonim cu inovatia: Silicon Valley. Urmareste clipul de mai jos sa vezi atmosfera finalei din Romania:

E O LUME A FETELOR!

Din 2010, peste 10.000 de fete din 78 de tari au participaat la Technovation. Cu ajutorul mentorilor-voluntari, ele au realizat aplicatii mobile de tip „startup” ce s-au adresat problemelor locale si globale. Si cum de la an la an mai multe fete accepta acesta provocare, stim cu siguranta ca mai sunt probleme de rezolvat … si ca exista fete pasionate din fiecare colt al lumii, dornice sa gaseasca solutii.

INVATA. CONSTRUIESTE. SCHIMBA.

Technovation ofera fetelor din toata lumea oportunitatea sa invete skill-urile necesare pentru a deveni antreprenori tech si lideri. Fetele de la 10 la 18 ani invata sa identifice o problema in comunitatea lor si sa creeze o aplicatie de mobil ce vine ca o solutie pentru problema identificata. Apoi, ele invata cum sa comunice aceasta idee si sa o transforme intr-un business complet.

Distribuie postarea

Abonează-te la NEWSLETTER

Get updates and learn from the best

Citește mai departe...


Aducem educația mai aproape de tehnologie

Află despre proiectele pe care le derulăm din dragoste pentru tehnologie:

ro_RORomanian