Iată un interviu sincer despre Eroii Internetului

Proiectul Eroii Internetului a unit mii de profesori din întreaga țară. Din dorința de a discuta la clasă despre pericolele cu care se pot confrunta pe internet, aceștia își petrec serile urmărind traininguri online și organizând activități pentru elevi, iar noi le mulțumim pentru efortul depus. Mai jos, prezentăm un interviu cu una dintre profesoarele care a ales să se alăture proiectului. 

Părerea profesorilor contează

Am discutat cu profesoara Anca Zăvoianu despre Eroii Internetului, dar și despre ce înseamnă să fii profesor implicat. Am aflat ce rol joacă tehnologia pentru o parte din elevi, dar și ce ar trebui să facem pentru a menține viu interesul copiilor față de ce se predă. 

Interviul poate fi urmărit aici:

Videoul deschide și o invitație pentru profesorii care vor să discute despre activitatea lor și despre impactul pe care Eroii Internetului îl are asupra elevilor. 

Proiectul Eroii Internetului ajută și copiii și adulții 

Mulți dintre noi facem parte din generațiile care au crescut odată cu internetul. Mediul online s-a transformat în timp într-un întreg univers în cadrul căruia lucrăm, socializăm, ne relaxăm. Iar pentru a ne simți în siguranță, este important să îi știm părțile pozitive, dar și pericolele pe care le poate aduce. Din nefericire, mulți copiii nu cunosc ce se poate întâmpla pe internet pentru că nimeni nu le-a spus.

Prin intermediul Eroii Internetului profesorii discută cu elevii despre pericolele mediului online, iar elevii la rândul lor cu părinții. Conștientizarea pericolelor și un ghid pentru gestionarea lor îi ajută pe toți cei implicați să fie încrezători pe internet.

Dacă ești profesor și vrei să te alături, te invităm să accesezi pagina Eroii Internetului
Dacă ești părinte și vrei să fii informat și să știi cum să abordezi siguranța online cu cel mic, înscrie-te la webinarul gratuit pentru părinți.

Distribuie postarea

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Abonează-te la NEWSLETTER

Get updates and learn from the best

Citește mai departe...


Aducem educația mai aproape de tehnologie

Află despre proiectele pe care le derulăm din dragoste pentru tehnologie: