Finanțare Google pentru programe de educație cu privire la securitate online pentru Adfaber

Finanțare Google de 200.000 de dolari pentru programe de siguranță online în România derulate de Adfaber. Cel mai nou proiect de educație digitală din România

Anul acesta oferim tuturor profesorilor din România un proiect inedit de educație digitală.

Continuăm misiunea de a oferi elevilor și profesorilor din România acces la resurse educaționale de calitate, prin cel mai nou proiect realizat cu sprijinul Google.org.

Cu ajutorul grantului de 200.000 de dolari, vom derula programe de siguranță online și numeroase activități dedicate profesorilor și elevilor, totul cu scopul de a-i pregăti să devină cetățeni digitali responsabili.

Pentru a putea pregăti elevii să aibă o prezență conștientă în mediul online, este necesară întâi pregătirea și formarea profesorilor în acest sens.

Timp de un an, pe perioada derulării proiectului, vom oferi profesorilor training-uri online, cursuri de pregătire face-to-face și scenarii de lecție.

Finațare Google

„Sunt o serie de întrebări despre siguranța online pe care nimeni nu le adresează când discută cu copiii, deși în ziua de astăzi sunt foarte importante. De mai mult de un an ne-am concentrat pe educarea copiilor și elevilor în siguranță online și ce înseamnă să fii un cetățean digital responsabil. Suntem onorați și norocoși să colaborăm în următoarele luni cu profesori, părinți și elevi pentru a implementa în România unul dintre cel mai importante programe de siguranță online dedicate copiilor”, spune Alin Chiriac, fondator Adfaber

Citește și: Adfaber susține Educhance – șanse la educație

Distribuie postarea

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Abonează-te la NEWSLETTER

Get updates and learn from the best

Citește mai departe...


Aducem educația mai aproape de tehnologie

Află despre proiectele pe care le derulăm din dragoste pentru tehnologie: