Alătură-te ca Voluntar în Programele Noastre Educaționale

De ce să devii Voluntar?

Îmbogățește-ți Experiența Personală și Profesională
Voluntariatul la Adfaber nu este doar o oportunitate de a da înapoi comunității, ci și o cale excelentă de a-ți dezvolta abilitățile personale și profesionale.

Fie că este vorba de abilități de comunicare, organizare, leadership sau tehnice, experiența de voluntariat îți oferă un teren fertil pentru a te dezvolta într-un domeniu care te pasionează, fie că este vorba de educație, tehnologie, sau comunicare.

Construiește Relații și Extinde-ți Rețeaua Profesională
Voluntariatul la Adfaber îți deschide ușa către o comunitate de profesioniști și entuziaști cu viziuni similare.

How can you help?

Comunicare & Social Media

Să duci azi un mesaj frumos în fața celor care au nevoie să îl vadă, este o adevărată provocare. În calitate de voluntar în domeniul Comunicării și Social Media la Adfaber, vei juca un rol crucial în crearea și distribuirea de conținut care inspiră și informează publicul nostru. Acest rol este esențial pentru a crește vizibilitatea programelor noastre educaționale și pentru a angaja comunitatea în misiunea noastră.

Do you want to get involved? Fill out the form!

Crearea de Conținut (Content Creation)

Ca voluntar în domeniul Creării de Conținut la Adfaber, vei avea oportunitatea de a folosi și dezvolta abilitățile tale creative pentru a produce materiale informative și inspiraționale. Rolul tău va fi esențial în a comunica valorile și misiunea Adfaber, atrăgând și educând publicul nostru prin conținut de calitate.

Videograf/ Editor Video

Ca Editor Video voluntar la Adfaber, vei juca un rol esențial în echipa noastră de comunicare, transformând materialele video brute în povești captivante și eficiente care susțin misiunea și programele noastre. Acest rol necesită o combinație de abilități tehnice și creative pentru a produce conținut video de înaltă calitate.

Trainer Educational

Ca Trainer Educațional voluntar la Adfaber, vei avea oportunitatea de a influența și inspira noile generații prin educație. Rolul tău va fi de a dezvolta și livra materiale educaționale captivante și eficiente, adaptate nevoilor și intereselor tinerilor. Această poziție este esențială pentru a asigura că programele noastre educaționale sunt relevante, angajante și de impact.

Be a mentor for the upcoming generations

As soon as I penned this headline, I could feel new wrinkles forming on my face. But hey! We're thrilled that it's time for us to show the youth just how fascinating today's professions truly are. However, it's vital to understand that your role as a volunteer in this campaign will empower students to stride confidently into the future. Simply take part in an interview with the Adfaber team and share, as if to an old friend, what you do day in and day out.

Judge the children's projects

Adfaber competitions are a fast and fun learning method for students. You can be the one who places the best projects among the winners!

De ce să devii Voluntar?

Construiește Relații și Extinde-ți Rețeaua Profesională

  • Conectează-te cu Profesioniști din Diverse Domenii: Vei lucra alături de experți și pasionați din diverse domenii, descoperind perspective noi și oportunități de colaborare pe termen lung.
  • Extinde-ți Rețeaua Profesională: Fiecare eveniment, atelier sau proiect este o șansă de a întâlni oameni noi și de a-ți construi o rețea solidă care te poate susține în cariera ta.

Fă o Diferență în Comunitate
Voluntariatul la Adfaber înseamnă a avea un impact pozitiv asupra comunității. 

  • Educă și Inspiră Noile Generații: Ajutând la organizarea și desfășurarea de ateliere și programe educaționale, vei avea un rol direct în inspirarea și educarea tinerilor.
  • Crearea unui Viitor Mai Bun: Fiecare contribuție, indiferent de dimensiune, ajută la construirea unui viitor mai luminos pentru copii și tineri, oferindu-le abilitățile și cunoștințele necesare pentru a reuși în lumea de mâine.

Alătură-te Echipei Noastre de Voluntari!
Fie că ești un profesionist experimentat sau un student entuziast, contribuția ta poate face o diferență semnificativă. Împreună, putem construi o comunitate mai puternică și un viitor mai luminos pentru toți.

en_USEnglish