Puțin mai mult, pentru copii

Vorbește-le copiilor despre viața ta de adult! Prezintă-le ce ai fi vrut tu să știi când erai mic. Numără-te printre voluntarii care arată că toceala de la școală nu se potrivește cu munca-n corporație.

Fii influencerul unei clase de copii pasionați de tehnologie!
Ce-i drept, numărul de followeri nu-ți va fi prea mare, dar vei fi vedeta de care cei mici au nevoie.

Puțin mai mult decât un citat inspirațional

Cu toate că dicționarul de sinonime și postările de pe Instagram sunt surse nelimitate de inspirație, copiii au nevoie de puțin mai mult. Ei au nevoie de un exemplu. Un om care inspiră, deschide mintea către posibilități nenumărate, iar acel om poți fi chiar tu.

Cum poți să ajuți?

Fii un mentor pentru noile generații

Imediat ce am scris acest headline, am început să simțim cum noi riduri ne apar pe față. Dar, hei! Ne bucurăm că a venit momentul să fim cei care le arată tinerilor cât de captivante sunt, de fapt, meseriile din ziua de azi. Este totuși important să știi că rolul tău de voluntar în această campanie îi va ajuta pe elevi să meargă cu fruntea sus către viitor. Doar participă la un interviu cu echipa Adfaber și povestește, ca unui vechi prieten, ce faci tu zi de zi.

Comunicare & Promovare

Să duci azi un mesaj frumos în fața celor care au nevoie să îl vadă, este o adevărată provocare. Este nevoie de mai mult decât un post creativ.  Este nevoie de landing page, grafica, video, este nevoie de comunitate, de adaptarea mesajului la mediul in care comunicam, de amplificarea mesajului cu ads si influencer marketing. 

Vrei să te implici? Completează formularul!

Creează propriul tău curs pentru elevi

Bucuria și motivația copiilor pasionați de tehnologie va fi nemăsurată când vor vedea că acei oameni cărora vor să le calce pe urme le prezintă un curs despre ce știu ei să facă mai bine. Fie că ești specialist în Graphic Design sau programare, poți să contribui la educația elevilor din România, dar mai ales la deschiderea lor către joburi căutate în prezent.

Susține un workshop pentru copii

Gheorghiță de la Oracle le-a arătat copiilor bazele UX și UI, iar aici poți vedea workshopul. El este adultul care a ales să le prezinte elevilor un insight valoros și să le arate cum contribuie designul la experiența pe care și ei o au pe internet. Acum, te invităm pe tine să le vorbești elevilor, în cadrul unui workshop, despre cum lucrezi.

Culege roadele voluntariatului

Implicarea ta va contribui la un viitor mai bun al copiilor, dar și al comunităților din care fac parte. Lucrurile pe care le vei crea vor fi folosite pentru a dezvolta abilitățile elevilor și pentru a-i motiva să își urmeze visele. 

Jurizează proiectele copiilor

Competițiile Adfaber sunt o metodă de învățare accelerată și distractivă pentru elevi. Tu poți fi persoana care pune cele mai bune proiecte printre cele câștigătoare!

Cum ar putea arăta un interviu cu tine?

De multe ori, oamenii spun că tinerii vin total nepregătiți și că școala nu îi învață acele abilități de care au nevoie. Companiile sunt principalul beneficiar al resurselor umane bine pregătite. De aceea, te invităm să iei parte la pregătirea unei noi generații și să motivezi elevii să învețe să facă ce le place!

Cum ar putea arăta un curs pentru elevi?

În acest video poți vedea, însumat în 12 secunde, ce au învățat copiii să realizeze în Scratch cu ajutorul unui profesionist. Iar parte din frumusețea proiectului este că o mulțime de copii au ales să aprofundeze acest limbaj de programare, unii câștigând premii datorită implicării venite din partea specialiștilor în IT. Construiește și tu un curs cu 10 lecții pentru elevi și motivează-i să își urmeze visele!

EROII INTERNETULUI

Training GRATUIT pentru Părinți
Participă la trainingul gratuit de siguranță a copiilor în mediul online și poți câștiga o vacanță la cel mai mare parc de distracții din Europa.
close-link
en_USEnglish