Responsabilitate socială corporativă: de ce să susțin un ONG?

De la an la an, consumatorii sunt din ce în ce mai preocupați de tot ceea ce ține de responsabilitate socială corporativă. Studiile arată că oamenii sunt mai interesați de serviciile sau produsele unei companii dacă aceasta este asociată cu o cauză umanitară.

Companiile fac eforturi să țină pasul cu cerințele potențialilor clienți și, pentru binele afacerii tale (cu atât mai mult pentru binele cauzei pe care alegi să o susții) este important să nu rămâi în urmă.

Iată 4 motive pentru care merită să te implici în practici de responsabilitate socială corporativă, susținând un ONG:

Obții o reputație bună în comunitatea ta!

O companie care contribuie, de exemplu, la educația elevilor din România va fi considerată un stâlp al societății în care oamenii vor avea încredere. Atunci când un business ajută o comunitate, comunitatea va întoarce favorul, devenindu-i susținător.

Angajații respectă liderii care sunt preocupați de binele societății

Fericirea angajaților este principalul factor ce duce la o bună funcționare a afacerii. Aceștia tind să fie mai motivați și inspirați când lucrează într-o companie care practică acțiuni de responsabilitate socială corporativă, simțind că fac parte dintr-o mișcare importantă pentru societate.

Susținerea unui ONG este o formă de marketing pentru compania ta

Când donezi către un ONG pentru o cauză importantă, nu numai că faci un bine social imens, dar faci și numele companiei vizibil în media într-o lumină pozitivă.

Schimbi societatea în care trăiești

Cel mai important motiv pentru care ar trebui să susții un ONG este și cel mai evident: schimbarea începe de la fiecare dintre noi. O donație care pentru tine înseamnă un efort minim poate avea efecte incredibile asupra viitorului unui copil, asupra sistemelor de educație și sănătate și, pas cu pas, asupra României.

Tu ce cauză alegi să susții? Dacă doriți să contribuiți la organizarea celui mai mare eveniment de educație IT pentru elevii din România, iată un document care explică procedura, în cazul în care nu sunteți familiarizat cu ea:

Procedură redirecționare

La acest link este contractul de donație

Aici este dovada înregistrării Adfaber în registrul asociațiilor

Distribuie postarea

Abonează-te la NEWSLETTER

Get updates and learn from the best

Citește mai departe...


Aducem educația mai aproape de tehnologie

Află despre proiectele pe care le derulăm din dragoste pentru tehnologie:

ro_RORomanian