Kids in Tech – clubul de tehnologie gratuit ce poate fi disponibil in toate scolile si liceele de stat din Romania

Ce este KIT?

Kids in Tech (KIT) este un club de tehnologie gratuit, organizat cu ajutorul unui profesor coordonator in fiecare scoala si liceu de stat din Romania! Daca esti un profesor ce crede in puterea tehnologiei de a schimba viitorul, te invitam sa iti formezi un club in propria scoala/liceu!

*Scolile private nu sunt eligibile – va rugam sa ne contactati daca doriti sa participati in proiect.

Cine poate participa?

Intr-un club Kids in Tech poate participa oricine, de la profesori la elevi de clasele 5 – 12 dintr-o unitate de invatamant de stat. Profesorul coordonator va inscrie clubul pe site (minim 5 elevi) si va fi inscris in baza de date, va primi informatii noi si materiale de studiu.

Beneficii

Inscrierea unui club Kids in Tech cat si participarea este gratuita! Pe langa materialele de studiu oferite si accesul la informatii, concursuri si training-uri, atat profesorii cat si elevii primesc diplome si adeverinte cate atesta participarea la aceasta activitate extracurriculara!

Cum ma inscriu?

Va puteti inscrie clubul Kids in Tech folosind formularul de mai jos. Ideal ar fi sa completati toata campurile, inclusiv adresele de e-mail ale elevilor (daca au), pentru ca ar facilita comunicarea in cadrul clubului.

De ce KIT?

Tehnologia si programarea ajuta elevii sa gandeasca in concepte, procese si sa faca legaturile dintre ele; sa deprinda abilitati de lucru in echipa si planificare. De asemenea, completeaza cunostintele pe care elevii le obtin in scoala prin invatarea tip “Learning by Doing”.

De ce am nevoie?

Aveti nevoie doar de 1-2 ore libere o data pe saptamana/la doua saptamani si o sala in care va puteti intalni cu elevii si lucra sau discuta pe baza materialelor de studiu. Puteti oferi mentorat celor ce lucreaza acasa si au intampinat dificultati sau puteti lucra odata cu ei la clasa.

Esti elev?

Fii primul care, altaturi de alti colegi si un profesor – mentor, fondati un club de tehnologie in scoala sau liceul tau. Inscrie-te ca ambasador! Participa la schimbare, inscrie-te la acest program national!

Esti profesor?

Ajuta-ne sa lansam cel mai curajos proiect educational din Europa! Haideti sa aratam lumii ca institutia din care faceti parte este gata sa ofere elevilor sansa de a invata aceste abilitati fundamentale noii generatii de elevi.

Reprezinti o companie?

Acum poti crea impact asupra educatiei tinerei generatii. Cum? Participand activ la crearea programelor de educatie menite sa ii ajute pe elevi sa inteleaga tehnologia.

Alatura-te celui mai mare club de tehnologie din Romania!

Angajatii de maine

Pentru prima data in Romania, COMPANIILE CARE CAUTA SPECIALISTI IT au sansa sa se implice direct in formarea viitorilor lor angajati, contribuind la programele de formare ce ofera elevilor cunostinte actualizate si in stransa legatura cu nevoile pietei muncii.

Hai in echipa noastra!

Iti place sa scrii, esti pasionat de tehnologie si digital sau pur si simplu iti doresti ca elevii romani sa aiba cele mai bune resurse de studiu?

Poti sa oferi o parte din talentul si timpul tau realizand orice sarcina doresti:

  • promovarea proiectului Kids in Tech pe platformele de socializare
  • realizarea de articole de blog, postari si content site
  • realizarea unor postere si flyere atractive pentru proiect
  • promovarea Kids in Tech in cadrul institutiilor de invatamant din orasul tau
  • realizarea unor cursuri pentru elevi (IT, limbaje de programare, robotica, marketing s.a)
  • mentorarea unor elevi din medii defavorizate (suport online)