Emisiunea Eroii Internetului – Itsy Bitsy

David Măruță și Carina Dănețiu au devenit eroi digitali! 😍 Ei le vorbesc altor copii despre siguranța online în noua emisiune creată de Itsy Bitsy în parteneriat cu Adfaber. Accesează video-ul de mai jos și urmărește promo-ul unei emisiuni educative, distractive, tocmai bună pentru copiii care navighează pe internet. ⬇️

Episodul 1

De ce este bine să distribui orice cu prudență pe internet? Ne spune David Măruță! Click pe link-ul de mai jos și urmărește primul episod al emisiunii 𝐄𝐫𝐨𝐢𝐢 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐞𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢.

Episodul 2

De ce e bine să nu oferi informații personale pe internet? 🤔Află de la Carina Dănețiu, accesând video-ul de mai jos.

Episodul 3

Tu ce postezi pe rețelele de social media? 🤔 David Maruta apasă butonul share doar atunci când vrea să împărtășească un lucru pozitiv. Urmărește video-ul de mai jos și arată-l copiilor care petrec timp pe internet. Astfel, îi vei ajuta să înțeleagă de ce e bine să posteze cu prudență.

Episodul 4

Cine se află în spatele unui comentariu de pe internet? 🤔 Nu vei știi niciodată cu adevărat. Utilizatorii aleg să publice online doar ce își doresc ca alții să vadă. 

Episodul 5

Tu ce reputație ai în online? În episodul 5 al emisiunii Eroii Internetului, Carina Dănețiu ne spune de ce trebuie să fim atenți la ce postam pe internet.

Episodul 6

Urmează sfatul lui David Măruță și păstrează în offline informațiile tale personale. ⤵️

Episodul 7

Click pe video-ul de mai jos și află de la Carina cum să te ferești de infracțiunea cibernetică numită phishing.  

Episodul 8

Pentru că nu știi niciodată cine se poate ascunde în spatele unui profil, e indicat să te gândești bine înainte să oferi informații. Apasă pe linkul de mai jos și urmează sfatul Carinei despre siguranța online. 

Episodul 9

Înainte să folosești cardul părinților pentru a efectua o plată online, întreabă un adult. De ce? Află din videoul de mai jos. ⬇️

Episodul 10

Înainte să apeși pe butonul 𝘀𝗵𝗮𝗿𝗲, verifică dacă informația pe care vrei să o distribui este corectă. La fel cum face și Carina!▶️ Accesează linkul de mai jos și descoperă un nou episod Eroii Internetului. Urmărește-l împreună cu familia și nu uita să dai subscribe la canalul de YouTube Itsy Bitsy!

Episodul 11

Tu ce pași urmezi ca să te asiguri că citești o informație corectă? 🤔 Urmărește video-ul de mai jos și află cum separi informațiile false de cele adevărate.

Episodul 12

Ai văzut noul episod din emisiunea Eroii Internetului? 😍 Accesează linkul de mai jos și află ce să nu folosești atunci când creezi o parolă. 

Episodul 13

Cum creezi o parolă puternică? David Măruță ne spune în video-ul de mai jos. 

Episodul 14

Folosește setările de confidențialitate pentru a alege cine vede ce postezi pe rețelele de socializare! Arată și familiei tale cum să folosească opțiunile puse la dispoziție de aplicații. Iar dacă vrei să devii un explorator încrezător al internetului, urmărește emisiunea Eroii Internetului la Itsy Bitsy FM sau pe canalul de YouTube.

Episodul 15

🦸 Urmărește emisiunea Eroii Internetului pe canalul de YouTube Itsy Bitsy și află care sunt superputerile unui erou digital! În episodul 15, David Măruță ne spune de ce este important să fim amabili pe internet. ⬇️ 

Episodul 16

Fii un exemplu pozitiv în online! Cum? Accesează linkul de mai jos și descoperă. ❤️

Episodul 17

Urmărește emisiunea Eroii Internetului pe @ Itsy Bitsy și află ce pot face copiii atunci când sunt hărțuiți în mediul online. 🔹 În video-ul de mai jos Carina oferă sfaturi utile pentru cei care primesc mesaje negative de la străini.

Episodul 18

David Măruță învață copiii de vârsta lui cum să gestioneze comentariile negative de pe internet. Accesează și tu video-ul de mai jos, realizat de Itsy Bitsy în colaborare cu Adfaber și descoperă sfaturi utile pentru copiii care navighează pe internet.

Episodul 19

🔵 Mesajele fi interpretate diferit față de cum ar fi înțelese dacă ar fi comunicate față în față cu sau prin telefon. De aceea, când ai îndoieli cu privire la tonul folosit de o persoană, cel mai bine e să întrebi. Arată video-ul de mai jos unui copil care navighează pe internet și ajută-l să comunice mai bine.

Episodul 20

Copiii pot să transforme internetul într-un loc mai bun! 😍 Urmărește video-ul de mai jos și află cum. 

Episodul 21

Stai departe de fake news urmând sfatul lui David Măruță. Click ⤵️

Episodul 22

Vorbește-le copiilor despre pericolele pe care le pot întâmpina pe internet și oferă soluții pentru ele. Cei mici au nevoie de îndrumare ca să navigheze încrezători și în siguranță pe internet. Arată video-ul de mai jos unui copil și ajută-l să vadă că nu e singur și că nu tot ce se postează online este în regulă.

Distribuie postarea

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Abonează-te la NEWSLETTER

Get updates and learn from the best

Citește mai departe...


Aducem educația mai aproape de tehnologie

Află despre proiectele pe care le derulăm din dragoste pentru tehnologie: