BURSELE ADFABER
Egalitate în Educație

Alătură-te Adfaber în Misiunea de a Transforma Vieți prin Tehnologie!

Despre Bursele Adfaber

La ADFABER, credem în puterea educației de a transforma vieți și credem că nicio barieră financiară nu ar trebui să stea în calea șansei unui copil de a învăța. Bursele Adfaber reprezintă un efort dedicat de a oferi oportunități copiilor pasionați de universul tehnologiei, dar care au resurse și oportunități limitate.

Prin aceste burse, copiii au șansa de a învăța programare, de a dezvolta competențele viitorului și de a-și însuși abilități pe care școala tradițională nu le poate oferi. Noi suntem dedicați sprijinirii copiilor în călătoria lor spre un viitor mai bun, iar tu poți fi parte din această schimbare.

Cele mai frumoase povești sunt pe Social Media

Cum poți Ajuta?

cover site code school clubs

Redirecționează 3.5% din Impozitul pe Venit

Redirecționând 3.5% din impozitul deja plătit statului ( nu te costă nimic), poți susține copiii în călătoria lor spre un viitor mai bun. Este un gest mic, dar cu un impact enorm în viețile tinerilor pasionați de tehnologie.

Sponsorizează o Bursă

Dacă reprezinți o companie și îți dorești să investești în viitorul unui copil, poți alege să sponsorizezi o bursă Adfaber. În acest fel, contribui la dezvoltarea viitorilor profesioniști din domeniu, adaptându-i la realitățile tehnologice ale zilei de azi și pregătindu-i pentru schimbările viitorului.

Alătură-te Adfaber
în Misiunea de a Transforma Vieți prin Tehnologie!

Ești Companie?

FORMULARUL 177 – Noua reglementare permite redirecționarea sumelor și în mod retroactiv.

Dacă în 2022 nu ai putut contribui cu 20% din impozitul tău prin sponsorizări, acum îți este oferită oportunitatea de a realoca sumele neutilizate prin completarea formularului 177 (click aici pentru a descărca formularul). Acest formular poate fi trimis în decursul a 6 luni de la data la care ai depus declarația anuală de impozit sau declarația corespunzătoare trimestrului IV din 2022, sau 6 luni de la data limită de depunere a declarației anuale de impozit pe profit.

Formularul 177 este completat de către organizația ta,  companie/ microîntreprindere, după semnarea contractului de sponsorizare pentru sumele corespunzătoare anilor anteriori.

Împreună, putem oferi copiilor șansa de a dezvolta competențe digitale și de a învăța programare, deschizându-le astfel ușile spre o viață mai bună.

Poți dona și ca persoană fizică

Impactul Tău

Tehnologia este domeniul unde condiția financiară nu ar trebui să conteze, iar copiii merită șansa de a dobândi competențele esențiale pentru viitor. Prin susținerea Burselor Adfaber, contribui la schimbarea vieții unui copil și la modelarea viitorului lui, a familiei lui, dar și a comunității din care face parte.

Compania ta poate să facă parte din această misiune și să contribuie la dezvoltarea competențelor care încă lipsesc din educația tradițională.

Iată ce învață un copil pe parcursul a 2 luni!

Fiecare copil va beneficia de o bursă în valoare de 600 lei. În aceste 2 luni, copilul va învăța noțiuni de bază din programare, adaptate vârstei lui și va putea construi deja un proiect singur.

Navigatorii tehnologiei
7 - 10 ani

Copiii învață să programeze prin jocuri, înțeleg concepte precum Inteligență Artificială, Algoritmi, iar până la finalul cursului își pot construi prima lor aplicație de mobil.

Căpitanii liniilor de cod
10-13 ani

Cursurile se concentrează pe dezvoltare de aplicații pentru web și telefon, iar până la final copiii vor putea construi singuri o pagina web.

Echipajul creativității
13-18 ani

Cursurile sunt la nivel avansat, copiii învață să dezvolte programe complexe cu aplicabilitate în diferite domenii, să editeze video sau chiar să își lanseze propriul podcast.

5 motive pentru care este nevoie de educație digitală

 1. Țara noastră se află pe ultimul loc la competențe digitale în UE.
 2. Elevii Români sunt pe ultimele locuri în lume la testele ce urmăresc cum se descurcă un individ în situații și provocări reale de viață.
 3. Piața muncii are nevoie de angajați cu abilități de rezolvare a problemelor.
 4. Angajații români nu sunt pregătiți pentru schimbările din tehnologie și nu folosesc tool-uri esențiale pentru a fi mai productivi.
 5. Egalitatea de șanse: există un decalaj fantastic între mediul rural și mediul urban.

Bursele Adfaber înseamnă

 1. Acces la informații și resurse.
 2. Dezvoltarea competențelor digitale esențiale azi.
 3. Dezvoltarea gândirii critice și a creativității.
 4. Dezvoltarea abilităților de comunicare eficientă.
 5. Pregătire pentru joburile viitorului.
 6. Competențe transferabile care pot fi aplicate în multe domenii ale vieții.

La Adfaber răsplătim efortul celor care fac bine

Donează 100 de burse, iar Adfaber, echipa care a pregătit 30.000 de profesori până acum, face un audit și oferă un ATELIER GRATUIT angajaților tăi la alegere: 

 • Cum folosim ChatGPT pentru a fi mai productivi. 
 • Cum realizăm Proceduri Interne pentru a ne organiza mai ușor. 
 • Cum realizăm și apoi  AUTOMATIZĂM un Funnel de Marketing. 

Vreau să mă sunați


Întrebări frecvente

Vorbește cu contabila companiei să completeze formularul 177. Iată un exemplu aici.   

Sprijinim elevi din toată țara cu rezultate excelente la școală, dar care vin din medii defavorizate și pentru care părinții nu și-ar permite vreodată să le ofere un curs de tehnologie. Avem deja o lista de așteptare de 60 de copii însă fiecare donator sau sponsor poate propune un grup de copii care pot beneficia de cursuri.

Bursa pentru un elev este de minim 600 de lei, iar timp de 2 luni copilul va învăța programare într-un mod personalizat în funcție de vârsta și cunoștințele pe care le are. 

ro_RORomanian