Și eroii primesc feedback.
Jurizează-le proiectele!

Elevii claselor 0 - VIII au creat campanii de promovare a
siguranței online, iar acum au nevoie de jurizare pentru
a-și găsi locul înclasamentul Eroilor Internetului.

Ce-i cu Eroii Internetului?

De la mic la… și mai mic, elevi din toată țara și-au pus creativitatea la încercare. Au pornit, cu ajutorul profesorilor, câte o campanie prin care le prezintă colegilor sau părinților, pericolele cu care se întâlnesc în online și soluții bine documentate.

Cine poate să jurizeze campaniile Eroilor?

Fie că lucrezi în media, agenție de publicitate, departament de marketing sau ai un job în care mediul online ți-e a doua casă, poți să aplici pentru jurizarea proiectelor Eroilor. Jurizarea se va desfășura între 27 Mai – 9 Iunie, 2021.

Ce presupun campaniile de promovare a siguranței online?

Elevii din clasele primare și din învățământul gimnazial accesează internetul fără să aibă alături cunoștințele pe care mulți dintre noi le-am adunat deja. Nopțile de facultate petrecute căutând informații de încredere, research-ul pentru task-urile de la job ne-au ajutat să ținem internetul la vârful degetelor.

Campaniile se adresează unor probleme reale și contribuie la conștientizarea faptului că educația cu privire la comportamentul pe internet este necesară. Prin acțiunile de promovare a siguranței online, copiii au devenit eroi pentru toți ceilalți care au nevoie să știe că nu sunt singuri și că există soluții pentru cyberbullying, catfishing sau păstrarea datelor personale.

Cum se jurizează campaniile de promovare create de elevi?

Cu feedback constructiv și un barem bine pus la punct, campaniile elevilor se jurizează una câte una. Munca lor și a profesorilor trebuie apreciată corect, iar persoanele care fac parte din juriu trebuie să trateze cu seriozitate fiecare proiect. Avertizăm însă, campaniile elevilor sunt cu adevărat impresionante.

Cum te înscrii pentru a juriza Eroii Internetului?

Simplu! Aplici completând formularul de mai jos, iar noi te contactăm pentru a-ți oferi informațiile de care ai nevoie.

Înscrierile pentru jurizare s-au închis. Dacă vrei să te implici în alte proiecte Adfaber, scrie-ne pe hello@adfaber.org.

Revenim la ediția din 2022!

Proiectele noastre

Constant luăm acțiuni pentru educație. Iată proiectele noastre!