Vă mulțumim pentru implicare! Dacă ati implementat programul la clase, puteți să generați diploma în platforma Adfaber

Internetul de mâine, conturat prin profesionalismul cadrelor didactice

Implicarea profesorilor în programul Eroii Internetului contribuie la formarea unor comunități bazate pe bunătate și respect. Munca dumneavoastră contribuie la un mediu online mai prietenos și mai sigur pentru copii, dar și pentru adulții care vor deveni. Implementarea la clasă a materialelor discutate în cadrul trainingurilor se traduce în elevi responsabili, elevi care înțeleg că acțiunile lor online au urmări în viața reală.

Profesorii scriu istorie prin programul Eroii Internetului

Noi, adulții, ne confruntăm adesea cu situații neplăcute pe internet și sunt cazuri în care chiar nu știm cum să reacționăm. Ba mai mult, mulți ne expunem pericolelor online fără să ne dăm seama. De ce? Pentru că nimeni nu ne-a vorbit despre siguranța online și tot ce am învățat, a fost din mers.

Acum, profesori din toată țara se implică, oferă informații și soluții copiilor, formând viitori adulți responsabili care înțeleg ce înseamnă să fie inteligenți pe internet.
 

Cum ajută implementarea la clasă a proiectului Eroii Internetului

Profesorii le prezintă elevilor informații
despre siguranța online.

Elevii învață să se ferească de pericolele de pe
internet și aplică ce au învățat.

Elevii le transmit părinților, iar părinții la rândul
lor aplică informațiile.

Generații întregi înțeleg importanța atitudinii
pe internet.

Profesorii le prezintă elevilor informații
despre siguranța online.

Elevii învață să se ferească de pericolele de pe
internet și aplică ce au învățat.

Elevii le transmit părinților, iar părinții la rândul
lor aplică informațiile.

Generații întregi înțeleg importanța atitudinii
pe internet.

Diplomă cu număr de înregistrare pentru implementarea proiectului Eroii Internetului în școală

Ne dorim să le mulțumim profesorilor pentru implicare și pentru implementarea la clasă. Eforturile dumneavoastră înseamnă enorm pentru noi, pentru copii și pentru comunitățile din care ei fac parte. Elevii claselor 0-VIII reprezintă un segment sensibil, fiind expuși pericolelor, singuri, fără adulți care să le prezinte rezolvări pentru problemele întâmpinate pe internet. Dumneavoastră sunteți poate singura lor sursă de informații clare și corecte.

Pentru a recunoaște efortul dumneavoastră și pentru implementarea la clasă, vrem să oferim diplome personalizate cu număr de înregistrare.

Vă invităm să completați formularul de mai jos și să includeți o poză sau un screenshot cu implementarea la clasă a programului Eroii Internetului, urmând să primiți diploma.

Imaginile transmise sunt necesare doar pentru eliberarea diplomei și nu reprezintă proiectul pentru competiția Eroii Internetului. Această diplomă este dedicată tuturor profesorilor care au participat la training și au implementat la clasă.