• Kids in Tech

    Impreuna invatam sa controlam tehnologia!

    DONEAZA

Ce vezi cand te uiti la copiii de azi?

Noi vedem potential pentru o Romanie educata, adaptata, intr-o continua evolutie. Cu alte cuvinte, vedem o tara fericita.

Cadoul nostru pentru tine

un curs de programare gratuit
C++, Python, Html,
Scratch, App Inventor

Cu banii primiti de la donatorii nostri, dezvoltam cursuri de programare pentru elevii din Romania.

Doneaza pentru dezvoltarea de cursuri si proiecte de tehnologie iar noi iti oferim cadou cateva lectii dintr-un curs la alegere: (Robotica, Scratch, App Inventor, Html, Python)

Aceste lectii le poti oferi unui copil ce isi doreste sa invete programare.

Kids in Tech

Kids in Tech este cel mai indraznet program care se desfasoara tot timpul anului, in toata Romania. Prin el, am reusit sa infiintam cluburi de programare in scoli generale si licee din toate colturile tarii, unde copiii invata gratuit, nu doar sa foloseasca tehnologia, ci sa o creeze si controleze. Adfaber mentoreaza peste 300 cluburi de tehnologie si lucreaza cu peste 4000 de elevi in toata tara.

technovation

Technovation

Technovation este cel mai mare program de antreprenotiat si tehnologie dedicat exclusiv fetelor. Programul ofera gratuit fetelor din intreaga lume posibilitatea de a invata abilitatile necesare pentru a se dezvolta ca antreprenor si lider tech. Poti fi la curent oricand cu ce se intampla in proiect urmarindu-ne si pe Facebook. 

invata programare

Hour of Code

Hour of Code este cel mai mare eveniment educational international din istorie, iar Adfaber il organizeaza in Romania. In fiecare an, in luna decembrie, peste 830.000 de romani participa la o ora de programare alaturandu-se celor peste 200 de milioane de participanti din intreaga lume. Programul este sustinut de Barack Obama, Bill Gates, Mark Zuckerberg si alti lideri din intreaga lume care cred, la fel ca noi, ca orice copil trebuie sa aiba acces la educatie in tehnologie. Urmareste evenimentul din Romania aici

Angajatii de maine

Pentru prima data in Romania, COMPANIILE CARE CAUTA SPECIALISTI IT au sansa sa se implice direct in formarea viitorilor lor angajati, contribuind la programele de formare ce ofera elevilor cunostinte actualizate si in stransa legatura cu profesiile viitorului.

EDUCATIE

Ei sunt cei care vor trai in vremurile in care stapanirea limbajelor de programare va fi o cerinta obligatorie in CV, iar pentru multi dintre ei programele pe care noi le punem la dispozitie inseamna singura sansa la un viitor stabil, prosper, frumos. Astfel educati, acesti copii vor schimba Romania in tara in care ne dorim sa traim cu totii.

“Tinerii de astazi vor fi consumatorii tehnologiei de maine sau creatorii ei. Este in puterea noastra sa ii sustinem sa aleaga ce isi doresc pentru viitorul lor. Sustinem Hour of Code pentru ca astfel de initiative fac diferenta si ofera o sansa in plus tinerilor pasionati de inovatie si dezvoltare!”

Ela MoraruCountry Manager, Google Romania

“Cred cu tărie că educația este cheia regenerării unei națiuni și nu consider că trebuie privită altfel decât ca o prioritate indiscutabilă a oricărei societăți sănătoase. Într-o lume în care ascensiunea tehnologiei este fulminantă, avem datoria de a ne îndruma tinerii către studiul programării. De aceea, sunt bucuros să mă alătur săptămâna aceasta tuturor elevilor, profesorilor și ONG-urilor care susțin importanța programării la cel mai mare eveniment de educație la nivel mondial, “Hour of Code”. Aveţi tot viitorul înainte şi de aceea îndemn fiecare tânăr să fie un participant activ la schimbarea de care are nevoie acum România! Da, se poate! :)”

Klaus Iohannis Președintele României

“Hour of Code este un proiect remarcabil. Poate naște pasiuni sau ne poate face pur și simplu să înțelegem mai ușor și mai bine lumea în care trăim. Nu e nevoie de cunostințe speciale, e distractiv, iar câștigul este extraordinar. Copiii și tinerii de astăzi sunt captivați de tehnologie și își petrec ore în șir în fața unui computer, a unei tablete sau a unui telefon. Acum au posibilitatea să vadă ce se află dincolo de jocul lor preferat sau de website-urile pe care navighează zilnic, să își lărgească orizonturile de dezvoltare și să se integreze mai ușor în societatea tehologizată în care trăim.”

Smiley