Cum te poti implica TU?

Poti dona orice suma

Poti sustine proiectele noastre de educatie printr-o donatie, indiferent de suma.
Toti banii stransi se duc catre programul Kids in Tech, unde in acest moment peste 5000 elevi din scolile de stat au acces gratuit la cursuri de programare si resurse educationale.

Poti directiona 3,5% din impozit

Daca esti salariat, poti direcţiona 3,5% (fostul 2%) din impozitul anual pe venit pentru a sustine educatia IT in toate scolile de stat din Romania.
Pe tine nu te costa nimic, insa daca nu completezi formularul de redirectionare 3,5 %, suma respectiva ramane la stat. Detalii aici.

Doneaza ziua de nastere

De ziua ta, alege sa faci o bucurie tuturor elevilor din Romania. Poti sa donezi banii stransi de ziua ta pentru a crea un nou curs gratuit pentru elevi. “Atunci cand curiozitatea lor este incurajata, imbratisata si hranita… viitoarele noastre afaceri si comunităti sunt pe drumul catre succes.”

Fii voluntar

Fii alaturi de noi pentru a sustine viitorii programatori, specialisti IT, ingineri si lideri in tehnologie. Sunt foarte multi elevi in mediul rural care inca nu au acces la tehnologie, insa impreuna putem sa le dam sansa sa se gandeasca la o cariera de succes. Alatura-te comunitatii Adfaber (aici), si putem schimba destine impreuna.