Hour of Code 2015 in Romania prin Adfaber

Organizatori Hour of Code 2015

Va multumim pentru increderea acordata proiectului Hour of Code 2015!

Vrem sa recompensam toti organizatorii unui eveniment Hour of Code, asadar avem nevoie de datele dvs pentru a va trimite solutiile de protectie software oferite de catre partenerii nostri, BITDEFENDER Romania.

 

21 replies
 1. Elena Dorina Pitu
  Elena Dorina Pitu says:

  Felicitari organizatorilor si… deopotriva sponsorilor!
  Mult succes in activitatea pe care o desfasurati…
  Va asteptam si… anul urmator!

  Sarbatori cu bine!
  Elena

  Reply
 2. Bulinschi Georgeta
  Bulinschi Georgeta says:

  Felicitări tuturor celor care au avut inițiativa și contribuția în desfășurarea acestui eveniment!
  A fost o surpriză deosebită pentru elevii mei și pentru mine desigur. Au participat cu atât de multă dedicație și bucurie la ora de programare! Se întreceau între ei care va scrie cele mai puține linii de cod….Nu au ieșit nici în pauză….evident că pentru mulți dintre elevi, la cererea lor, ora s-a repetat și în această săptămână atunci când orarul ne-a permis.

  Mulțumim tuturor pentru întreaga muncă depusă! Promitem că Hour of Code nu s-a terminat aici pentru noi!

  Sărbători fericite!

  Reply
 3. Bacosca-Bica Mariana
  Bacosca-Bica Mariana says:

  Participarea la activitatea The hour of code a reprezentat o oportunitate atat pentru elevi cat pentru profesori privind promovarea accesului la programare ca parte integranta a tehnologiei de varf.
  The hour of code un pas important pentru viitor! Aprecieri organizatorilor si mult succes participantilor!

  Reply
 4. Lavinia Gim
  Lavinia Gim says:

  Multumim pentru ocazia de a participa , împreună – elevi si profesori – la o activitate atat de interesanta , atractiva si cu un impact atat de puternic în întreaga lume . Am simtit cu totii ca facem parte dintr-o actiune ….. globala . Am avut ocazia sa descoperim o altă față a lumii în care traim : cea a viitorului . Si ne-a plăcut ce am vazut ! :) Vă dorim succes in toate celelate activitati si așteptam cu nerabdare să participăm și anul viitor !

  Reply
  • Doina Morosan
   Doina Morosan says:

   Am fost onorati sa participam la o activitate “Hour of Code” prin intermediul careia copiii de varsta scolara mica au invatat primii pasi in programare PC, de la colegii lor mai mari. Multumim elevilor de clasa a XI-a pentru acest dialog al generatiilor, precum si doamnei diriginte Lavinia Gim, coordonatoarea activitatii. Consideram aceasta activitate un prim pas in colaborarea noastra viitoare.

   Reply
 5. Ecaterina Grecu
  Ecaterina Grecu says:

  Toata stima si respectul pentru munca DVS si tuturor cadrelor didactice care isi implica elevii in asemenea evenimente. Acesta este viitorul iar elevii trebuie indrumati spre el. Felicitari echipei si Sarbatori fericite, Anul Nou sa va aduca tot ce-i mai bun pe lume, multa iubire, fericire, prosperitate si tot mai multi participanti la aceste evenimente.

  Reply
 6. Rolea Gina
  Rolea Gina says:

  Felicitari tuturor celor care promoveaza si participa la acest eveniment in fiecare an.
  Multumim ca putem invata sa programam mai usor . O sansa in viitor pentru multi elevi. Abia astept urmatorul eveniment. Succes in continuare.

  Reply
 7. Camelia Lutsch
  Camelia Lutsch says:

  Invatarea prin joaca e cea mai placuta. Felicitari pentru organizatori si participanti. Elevii mei, care au participat si anul trecut , si-au manifestat bucuria sarind in sus si batand din palme. Imi doresc sa revad anul viitor aceste reactii. Sarbatori fericite!

  Reply
 8. ILIOASA Adriana
  ILIOASA Adriana says:

  Este al doilea an în care particip cu elevii și colegii mei profesori la acest eveniment. Materialele de învățare sunt de foarte bună calitate, elevii lucrează cu plăcere și cel mai bun indicator este că niciunul nu a accesat Facebook în timpul Orei de cod:) Vă mulțumim pentru tot și așteptăm cu plăcere să participăm și anul viitor!

  Reply
 9. Daniela
  Daniela says:

  Multumim pentru ocazia oferita elevilor de a se familiariza cu programarea jocurilor indragite. Va asteptam si la anul. Elevii au fost foarte incantati de acest concurs. Sarbatori fericite.

  Reply
 10. Larisa
  Larisa says:

  Am participat la acest eveniment impreuna cu elevii mei.
  Hour of code a avut un impact pozitiv asupra elevilor care si-au manifestat interesul pentru programare , suntem constienti ca aceasta reprezinta viitorul
  Va dorim mult succes ,!

  Reply
 11. Dragos Simona
  Dragos Simona says:

  Hour of code a avut un impact pozitiv asupra elevilor scolii noastre care si-au manifestat interesul pentru programare , suntem constienti ca aceasta reprezinta viitorul.
  Va dorim mult succes in continuare!
  Va așteptăm și anul viitor. Sărbători fericite!

  Reply
 12. Ivan Gheorghe
  Ivan Gheorghe says:

  In cele doua scoli din Vulcan la care lucrez, am reusit impreuna cu invatatorii si profesorii, sa implic foarte multi elevi incepand de la clasa III-a pana la clasa VIII-a. Atat profesorii cat si elevii au fost incantati. La inceput copiii au fost reticenti si neincrezatori in faptul ca ei pot învata programare. Bucuria copiilor cand terminau cate un nivel al jocului a fost la fel de intensa si la cei mici si la cei mari. Majoritatea intrebau cand se va mai tine o astfel de activitate si daca mai pot participa.
  Cu siguranta vom participa si anul urmator.

  Mult succes in continuare!

  Reply
 13. Mircioaga Nectara
  Mircioaga Nectara says:

  Am participat la eveniment cu elevii de la 3 institutii de invatamant. Scoala gimnaziala nr 200, Liceul Tehnologic “Constantin Brancusi” , Scoala gimnaziala nr 73. In total 6 clase. Copii au fost incantati.

  Reply
 14. Coroian Angela
  Coroian Angela says:

  Am participat la acest eveniment, pentru prima data, cu elevii Liceului Tehnologic Gherla. A fost o experienta foarte frumoasa, elevii au fost incantati si asteapta cu interes si alte evenimente. Multumim pentru posibilitatea de a experimenta lucruri noi, mai ales pentru copiii care nu studiaza programarea.
  Mult succes!

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen + nineteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.